skip to Main Content

Fjernsupport er fjernstyring af din computer

Ved fjernsupport fjernstyres din computer samtidig med at der guides og forklares i telefon. Fjernsupport er en fornuftig løsning når du har brug for akut hjælp og support til din PC eller MAC. Vi udfører fjernsupport på både Microsoft Windows og Apple MacOS.

Mange problemer, udfordringer og opgaver kan løses ved fjernstyring. Er du i tvivl om dit problem kan løses ved fjernstyring er du velkommen til at ringe til os på telefon 60 70 20 16 eller sende os en besked i kontaktformularen herunder.

For at vi kan oprette forbindelse til din computer skal du downloade et lille program. Filen der downloades når du trykker på linket nedenfor hedder teamviewer_QS. Vær opmærksom på at du efterfølgende skal “køre” filen og bekræfte at filen må foretage ændringer på din computer. “Vil du tillade at denne app foretager ændringer på din enhed?”. Alt det popper op automatisk, du skal bare være opmærksom og sørge for at trykke ok osv.

Se pris på fjernsupport

Få hjælp af en konsulent med det samme. Hent fjernstyringsprogrammet nedenfor. Når du har hentet fjernstyringsprogrammet er du klar til at køre programmet og ringe til os på 60 70 20 16.

Ofte stillede spørgsmål

Er det sikkert at fjernstyre min computer?

TeamViewer er førende software til fjernstyring og anvender kryptering. Hver session kræver en unik godkendelse, som du kun selv kan tillade.

Kan jeg gøre noget forkert?

Nej, du kan ikke gøre noget forkert, og hvis det alligevel skulle ske kan du ikke ødelægge noget, og vi prøver jo bare en gang til.

Har du spørgsmål, så kontakt os!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om Furesø Data it-servicecenter

Hos Furesø Data leverer vi kompetent IT service inden for Microsoft Windows og Office 365. Endvidere designer, udvikler og hoster vi fremtidssikrede website løsninger til alle typer virksomheder.

For at vælge den rette løsning kræves den rette rådgivning og strategi. Med fokus på både forretning og teknologi kan du trygt regne med os.

Kontakt os for en uforpligtende snak om IT-behov og -udfordringer.

Back To Top